Om oss

Etablert i 1967 og er et av de ledende regnskapsbyråene i Larvik

Vår visjon

Vår visjon er å skape verdier for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere. 

Vår historie

Larvik Regnskapsbyrå AS har bestått i over 50 år. Vi var lenge et av Larviks mindre regnskapskontorer, med et godt omdømme i både markedet og hos våre samarbeidspartnere. De siste 10 årene har vi opplevd en veldig vekst i antall kunder og ansatte. Høsten 2013 ble lokalene på Løkka for små og vi flyttet til våre nåværende lokaler på Torsvang rett sør for Nordbyen Kjøpesenter.

Selskapet har i løpet av denne perioden utviklet seg fra å være et tradisjonelt regnskapskontor hvor «bilagspunching» har vært en av hovedoppgavene, til å bli en moderne kompetansebedrift innen regnskap og rådgivning. 

Hvem vi er

Larvik Regnskapsbyrå AS er et av de ledende regnskapsbyråene i Larvik. Vi holder til på Torsvang i moderne lokaler. Vi har mange ulike store og små kunder fordelt over mange bransjer. Vi er for tiden 9 ansatte. Seks av våre ansatte er autoriserte regnskapsførere. Vi har lokalt eierskap og er ikke tilknyttet noen kjede. Vårt motto er «Personlig regnskap og rådgivning» - vi leverer kundeopplevelser i tråd med dette.

Larvik Regnskapsbyrå AS er medlem av bransjeorganisasjonen Regnskap Norge, og vi jobber etter bransjestandarden God Regnskapsførerskikk som sikrer kvalitet i alle ledd.

Ønsker du å ta en prat med oss?