Strategisamling 2023

Strategisamling 2023

Den 29. September gjennomførte vi vår årlige strategi og kompetansesamling, den 5. i rekken. Dagen ble avholdt i kommandantboligen på Fredriksvern Verft. Det var topp mat, historisk sus og staselige omgivelser. 

Regnskapsbransjen og Larvik Regnskapsbyrå sin utvikling, digitalisering, videre utvikling og satsingsområder, ble gjennomgått. Vi gjennomgikk de vesentligste endringene i ny Lov om Regnskapsførere og tilhørende bransjestandard God Regnskapsføringsskikk, og hva det vil si for hvordan vi jobber med våre kunder fremover. 

Etter lunsj fikk vi besøk av vår IT leverandør iTeam, v. Karel og Jørgen. De snakket om muligheter i dag og fremover, IT sikkerhet og trusler mv. på et språk som vi regnskapsførere forsto. 

Den faglige delen av dagen ble avsluttet med en gjennomgang av Regnskap Norge sitt etiske regelverk og gode diskusjoner. 

Utpå ettermiddagen besøkte vi Stavern Event sitt escape room, og hadde noen morsomme konkurranser. Kvelden ble avsluttet med en gjennomgang av stedets historie samt nydelig tapas.