Tradisjonelle regnskapstjenester:

Larvik Regnskapsbyrå AS tilbyr både tradisjonelle regnskapstjenester og digitale løsninger. Våre viktigste produksjonsverktøy er Visma Business Økonomisystem og Huldt & Lillevik lønn. Vi tilbyr også regnskapstjenester "i skyen". Vi har kompetanse på Visma eAccounting og Tripletex Økonomisystem. Dersom det er ønskelig gjøres deler av regnskapsarbeidet ute hos kunden. 

Mange av våre kunder foretrekker tradisjonelt regnskap med papirbaserte bilag. Imidlertid ser vi at flere og flere kunder ønsker å digitalisere og automatisere hele eller deler av regnskapet. Vårt regnskapssystem Visma Business kan utvides med elektronisk håndtering av inngående faktura, integrasjon mot bank og betalingstjenester, nettbasert fakturasystem, integrasjon mot kassesystemer mv. 

Snakk med oss om effektivisering av dine regnskapsprosesser og hvilke muligheter vi kan tilby!

Regnskap i skyen:

Ønsker din bedrift et skybasert regnskapssystem med mest mulig automatikk og moderne løsninger? Ønsker dere å gjøre deler av regnskapsarbeidet selv? Da kan Visma eAccounting eller Tripletex Økonomisystem være løsningen. Larvik Regnskapsbyrå AS bistår med oppstart og implementering, samt løpende skybasert og effektiv regnskapsførsel.

Visma eAacounting er et enkelt og rimelig system som passer svært godt for mindre selskaper som ønsker å ta i bruk automatikk og moderne teknologi. Systemet har en brukervennlig fakturamodul. Det legges opp til å sende og motta elektronisk faktura EHF. Systemet har muligheter for skanning av kvitteringer og bilag med egen mobiltelefon, online rapportering av regnskapstall, fullintegrasjon mot nettbank, samt en rekke integrasjoner og utvidelser som nettbutikker, kasseløsninger, timeliste og utleggsmodul, mv.

Tripletex Økonomisystem er et skybasert økonomisystem som passer for små og mellomstore selskaper som ønsker å digitalisere bilagsflyten og effektivisere sine regnskapsprosesser. Systemet er et komplett økonomisystem som håndterer alle regnskapsprosesser i virksomheten inkludert timeregistrering, reiseregninger og lønn. Systemet kan integreres med en rekke kasseløsninger, banker og betalingstjenester, elektroniske kjørebøker, spesielle bransjeløsninger mv. Tripletex er spesielt godt tilpasset selskaper som lever av å selge timer og som trenger god prosjektoppfølging.