Hva vi kan tilby:

Larvik Regnskapsbyrå AS tilbyr moderne og effektive regnskapstjenester i vår digitale hverdag. Vi har høy kompetanse på Visma eAccounting og Tripletex Økonomisystem, som begge er digitale regnskapsløsninger i "skyen". Vi tilbyr også mer tradisjonelle regnskapstjenester der vi benytter Visma Business Økonomisystem og Huldt & Lillevik lønn.

Dersom det er ønskelig gjøres deler av regnskapsarbeidet ute hos kunden. 

Flere og flere ønsker nå å digitalisere og automatisere hele eller deler av regnskapet. Har du et enkeltpersonforetak eller en liten bedrift så anbefaler vi Visma eAccounting som en heldigital løsning der vi lar "automatikken" jobbe for oss. For større og mer komplekse virksomheter anbefales Tripletex Økonomisystem som en komplett og solid løsning. 

Snakk med oss om effektivisering av dine regnskapsprosesser og hvilke muligheter vi kan tilby!

Vi er også din samtalepartner innen økonomi og regnskap. Vi tilbyr rådgivning innenfor regnskap, skatt og avgift, lønn og personal, og selskapsrett.  

Mer om våre skybaserte regnskapsløsninger:

Ønsker din bedrift et skybasert regnskapssystem med mest mulig automatikk og moderne løsninger? Ønsker dere å gjøre deler av regnskapsarbeidet selv? Da kan Visma eAccounting eller Tripletex Økonomisystem være løsningen. Larvik Regnskapsbyrå AS bistår med oppstart og implementering, samt løpende skybasert og effektiv regnskapsførsel.

Visma eAacounting er et enkelt og rimelig system som passer svært godt for mindre selskaper som ønsker å ta i bruk automatikk og moderne teknologi. Systemet har en brukervennlig fakturamodul. Det legges opp til å sende og motta elektronisk faktura EHF. Systemet har muligheter for skanning av kvitteringer og bilag med egen mobiltelefon, online rapportering av regnskapstall, fullintegrasjon mot nettbank, samt en rekke integrasjoner og utvidelser som nettbutikker, kasseløsninger, timeliste og utleggsmodul, mv.

Tripletex Økonomisystem er et skybasert økonomisystem som passer for små og mellomstore selskaper som ønsker å digitalisere bilagsflyten og effektivisere sine regnskapsprosesser. Systemet er et komplett økonomisystem som håndterer alle regnskapsprosesser i virksomheten inkludert timeregistrering, reiseregninger og lønn. Systemet kan integreres med en rekke kasseløsninger, banker og betalingstjenester, elektroniske kjørebøker, spesielle bransjeløsninger mv. Tripletex er spesielt godt tilpasset selskaper som lever av å selge timer og som trenger god prosjektoppfølging. 

Mer informasjon finner du her: 

www.visma.no/eaccounting

www.tripletex.no